Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Ibra távozhat, már meg is van az új álomklubja!

Elképesztő figura ez a Zlatan Ibrahimovic. Még el se ült a botrányos szexista megjegyzését követő hullámverés, máris újabb nyilatkozattal borzolja, jelen esetben, a Paris Saint Germain szurkolóinak az idegeit.

Zlatan Ibrahimovic eddig sem volt a hűség mintaképe, és eztán se fognak érte szobrot emelni, még az őt nagyon szerető Paris Saint-Germain szurkolók sem. A svéd csillag, az európai topcsapatok egyik legnagyobb vándorának számít, ugyanis magára öltötte már a Juventus, az Internazionale, a Barcelona, és az AC Milan mezét is. 2012 óta szerepel a francia PSG-nél, amellyel azonnal gólkirály, és bajnok lett. A minap azonban meghökkentő kijelentést tett, a 32 korában, már a karrierje végét tervezgető támadó. Hiszi a tisztelt Olvasó, vagy sem, bizony a hórihorgas játékos kivételesen nem egy dúsgazdag szuperklub kötelékébe vágyik, hanem a skót bajnok Celtic Glasgowhoz.

„A Celtic egy nagy hagyományokkal rendelkező klub, és bárki szívesen fejezné be ott a karrierjét. Hiszen ki ne akarna minden héten azoknak a rajongóknak bizonyítani. Henrik Larsson bármelyik csapatnál jó lett volna Európában, de könnyű megérteni, hogy miért játszott annyit, hogy miért maradt olyan sokáig a Celtic Parkban. Egyetlen játékos sem hagyná ki a lehetőséget a játékra, ennek a stadionnak a szurkolói előtt.” – kedveskedett Ibra, a Celtic-nek.

Természetesen azért egyelőre leég elképzelhetetlen, hogy a svéd sztár, a közeljövőben, az egyre kisebb erőt képviselő skót foci vérkeringésébe kerüljön.

Balogh József