Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A három reménység jövője továbbra is kérdőjel

Ausztriában az ősz a Red Bull Salzburg csodás produkciója mellett többek között három csatár játékáról szólt. A fiatal osztrákok akár a januárban klubot válthatnak.

Robert Zulj:
A Wels városában született horvát felmenőkkel rendelkező osztrák U21-es válogatott élete formájában. A 21 esztendős támadó az SV JOSKO Ried kihagyhatatlan embere, fontosságát 9 gólja és 5 asszisztja is alátámasztja. Szerződése lejár a szezon végén, meghosszabbítására reaális esély nem mutatkozik.

Robert Zulj – svried.at

A ‘Salzburger Nachrichten’ december elején kijelentette, hogy Zulj a Red Bull Salzburgban folytattja pályafutását, erre a hírre egyik fél sem reagált. A tehetséges futballistát német csapatok is figyelik, név szerint a Kaiserslautern, a Köln és az 1860 München. A Tipp3 Bundesliga csapatai közül a mozart-városiak mellett az Austria Wien és a Rapid Wien tudnál szívesein soraikban Zuljt.

Zulj piaci értékét 1,25 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Lukas Hinterseer – laola1-at

Lukas Hinterseer:
Az ember, aki hátán cipel 22 esztendősen egy egész csapatot, de a januárban továbbállhat. A Wacker Innsbruck csatára az ősszel tízszer volt eredményes, a tiroliak így is a kiesés ellen küzdenek. A szőke osztrák kontraktusa a nyárig szól, következő állomása Németország is lehet, ahonnan a Borussia Mönchenglabdach és a Fortuna Düsseldorf vinné. Osztrák kérői is vannak Hinterseernek, nevezetesen az Austria Wien, valamint a Ried, ahol Zulj pótlása lenne a feladata.

Piaci értékét 800 000 euróra taksálja a Tramsfermarkt.

Philipp Zulechner – format.at

Philipp Zulechner:
Az Austria Wien együttesét a napokban napvilágra hozott hírek alapján el fogja hagyni Philipp Hosiner, akinek a helyét és így egy másik Philipp, Zulechner veheti át a csatársorban. Az SV Scholz Grödig 23 esztendős osztrák válogatott játékosa 15 találatával vezeti a Tipp3 Bundesliga góllövőlistáját, melynek köszönhetően neves csapatok sora biggyesztette a nevét a bevásárlólistájára. Őt is leigazolnák német együttesek, mint az SC Freiburg, 1.FC Nürnberg, vagy a Hoffenheim, de Ausztria top-klubjai is versenyeznek érte, a már említett violák mellett a Red Bull Salzburgnak is tetszik Zulechner játéka.

Zulechner piaci értékét 900 000 euróra taksálja a Transfermarkt.

Kostyál Balázs