Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Lewandowski január másodikán aláír!”

Újabb frázisába érkezett a lassan a végéhez közeledő Robert Lewandowski dráma. Az újabb fordulópontért egy lengyel televíziós a felelős.

A Borussia Dortmund lengyel válogatott csatára körül a nyár végén és az ősz jelentős részében nem kevés átigazolási pletyka és híresztelés látott napvilágot. Egy nyugodt időszak után, az átigazolási időszak előtt napokkal azonban ismét megszellőztettek egy szaftos hírt.

Robert Lewandowski jövője napokon belül eldől? – theguardian.com

“Nem tudom, hogy Real Madrid vagy Bayern München, de jelenleg a Borussia Dortmund játékosa vagyok.” – védte terveit Lewandowski a ‘Cafe Futbol‘ nevű lengyel televízós műsorban.

A kamerás fellépést követően a műsorvezetető, Mateusz Borek az alábbi sorokat firkantotta ki ‘Twitter’oldalára:Január másodikán Robert a Bayernnél egy négy, vagy öt éves szerződést fog aláírni. A Bayernnek már biztos igent mondott, habár a Real többször is megemelte ajánlatát érte.”

A jelek szerint Borek úr többet kiszedett a 25 esztendős csatárból a kulisszák mögött, mind élő adásban. Arra már korábban is utaltak jelek, hogy Lewandowski a Bayernt preferálja, a BVB elnöke, Hans-Joachim Watzke a minap a ‘Süddeutsche Zeitung’-nak mondta el, hogy tisztában vannak vele, hogy a Bayernhez akar menni.

Az ősszel 11 gólig jutó támadó szerződése a szezon végén lejár a Dortmunddal, a kérdés csak az, hogy januárban, vagy a nyáron vált klubot.

Kostyál Balázs