Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Giroud a Bundesligában?

A szezon elején sokan nem érették azt, hogy a francia támadó vajon miért csak csere Arsenalban, ami akkoriban jogos volt, hiszen több alkalommal is gólt szerzett a padról beállva. Wenger egy idő után ismét a kezdőben szavazott a számára bizalmat, mellyel sokáig élt is Olivier Giroud, viszont az utóbbi hónapokban rendkívül pocsékul teljesít. A legújabb fejlemények szerint a Bundesliga fele veheti az irányt a 29 esztendős csatár. 

151208205805-wolfsburg-team-champions-league-full-169

A Daily Mirror információja szerint a Wolfsburg szeretné szerződtetni Olivier Giroud. A londoni “ágyúsok” minden bizonnyal nem is fognak akadályt gördíteni a francia támadó elé, hiszen Wenger állítólag komoly átalakításokat tervez a jelenlegi kereten belül, aminek könnyen az áldozata lehet ő is, mivel közel sem hozza a tőle elvártakat. 

Olivier Giroud 2012 nyara óta áll az Arsenal alkalmazásában. Habár a francia játékosnak minden szezonban vannak jó periódusai, viszont 2-3 hónapnyi kiemelkedően sikerült időszak után általában jóval hosszabb rosszat láthatunk tőle. Az idény folyamán ez szintén igaz rá, hiszen duplázni tudott a Liverpool elleni rangadó, gólt szerzett a Manchester City ellen, illetve mesterhármast lőtt az Olympiacos ellen a Bajnokok Ligájában, aminek köszönhetően bejutottak az egyenes kiesés szakaszba, de az elmúlt időszakban valami nagyon nem klappol nála. A különböző kupasorozatokban eddig 186 mérkőzésen léphetett pályára, melyek során 78 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. 

Németh Boldizsár