Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holtby visszatérhet Németországba

A Tottenham Hotspur együttesénél nem tudott megának meghatározó szerepet kiharcolni a német középpályás, aki így ismét hazájában rúghatja a bőrt.

Lewis Holtby egy évvel ez előtt írt alá a londoni csapathoz, ahol a dolgok nem úgy alakultak, mint tervezte. A 23 esztendős középpályás eddig egyetlen bajnoki találkozót játszott csak végig, ebben a szezonban pedig minössze hatszor volt a kezdőcsapat tagja.

Lewis Holtby ismét a Schalke játékosa lehet – forzaitalianfootball.com

“Sose zárnám ki, hogy visszatérjek a Bundesligába. Mindenek előtt a Schalkénál töltöttem el egy remek időt, még akkor is, hogyha az átigazolás egy ével ez előtt mást sugallt. Minden gyorsan mehet, az angol futball épp sosem alszik.” – mondta Holtby nemrégiben a ‘Bild am Sonntag‘-nak.

A ‘Kicker‘ birtokába jutott információk szerint Holtby a télen kölcsönben, vagy a nyáron végleg térhet vissza Gelsenkirchenbe.

A Schalke támadószekciójára egy kis erősítés mindenképpen ráférne, az ősszel nem úgy muszikáltak, ahogy azt várni lehetett – ebben persze Klaas-Jan Huntelaar kiesése is nagy szerepet játszik. Holtby megszerzése egyébként nehézségekbe is ütközhet, hiszen szerződése még 2018-ig szól, piaci értékét a Transfermarkt 9 millió euróra tartja.

Jones menni akar:

A királykékekkel kapcsolatos információ még, hogy a 32 esztendős amerikai válogatott középpályás, Jermain Jones a januárban elhagyhatja a klubot. A futballista nem tartott a csapattal az edzőtáborba, a ‘Bild‘ szerint új kihívást keres.

Kostyál Balázs