Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét van klubja a korábbi német bajnok védőnek

Az Eintracht Frankfurt együttesében folytattja pályafutását a rutinos védő, aki legszebb éveit a VfL Wolfsburgnál töltötte el.

Hivatalos megosztóján jelentette be az SG Eintracht Frankfurt, hogy Alexander Madlunggal megeggyezésre jutottak, aki így a piros-fekete csíkos trikóba bújik. A 31 esztendős német középső védő szabadúszó volt nyár eleje óta, legutóbb a VfL Wolfsburg alkalmazásában állt, mellyel 2009-ben megnyerte a Bundesligát.

Alexander Madlungnak ismét van csapata – 11freunde.de

“Alexander egy tapasztalt, rutinos védő, aki számunkra további alternatívákat kínál a védelemben. Korábban már játszott Armin Veh edző irányítása alatt.” – mondta Bruno Hübner sportigazgató.

A Braunschweig városában született védő múltjára mindenképpen építhet a Frankfurt, hiszen a kétszeres német válogatott már 246 Bundesliga találkozón lépett pályára. De nemzetközi porondon is van már tapasztalata, a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is szerepelt már.

A Herthában nevelkedett, majd a VfL Wolfsburgnál befutó Madlung másfél évre, azaz 2015 nyaráig szóló szerződést szignált Frankfurtban. Mezszáma a 39-es lesz.

Kostyál Balázs