Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

15 millióért megy a Chelsea belga tehetsége?

José Mourinho nem számít Kevin de Bruyne játékára, aki így visszatérhet Németországba. A fiatal középpályás egy évet már játszott kölcsönben a Bundesligában, most végleg oda kerülhet.

Nyáron úgy nézett ki, hogy Kevin de Bruyne meghatározó tagjává válhat az FC Chelsea együttesének, egy kisebb konfliktus után azonban kijelentette a portugál mester, hogy neki már nem kell a babaarcú játékos. A 22 esztendős belga reménység felől érdeklődött a Schalke és a Werder is a VfL Wolfsburg mellett. Utóbbi türelme viszont nem lankadt, így ők lehetnek a befutók.

Kevin de Bruyne a VfL Wolfsburg játékosa lehet – bild.de

A ‘Bild‘ írása szerint de Bruyne játékjogért kész lenne mélyen a zsebébe nyúlni a Wolfsburg és 15 millió eurós összeget is hajlandóak lennének átutalni Londonba. Korábbi híresztelések szerint a Chelsea 20 millió körül válna meg szívesen a belga válogatottól, Klaus Allofs, a farkasok sportigazgatója viszont kijelentette, hogyha többet kér a Chelsea 15 milliónál, akkor ők kiszállnak.

“Tovább akarjuk vezetni az átigazolási filozófiánkat. Meglátjuk, mit tehetünk a következő napokban.” – olvashatóak Allofs szavai a ‘Bild‘ cikkében.

Ha jön de Bruyne, megy a dél-koreai tehetség:

Amennyiben sikerül megszerezni a belga reménységet mindenképpen távoznia ell Ja-Cheol Koonak. A ‘Bild’ úgy tudja, hogy a 24 esztendős középpályást a Mainz és a Freiburg is vinné, kivásárlási ára nagyjából 5 millió euró.

Kostyál Balázs