Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: a Juventus 8 millió fontot kér támadójáért

Arséne Wenger szeretne egy újabb támadót igazolni csapatába Podolski, Giroud és Bendtner mellé. Kiszemeltje a Juventusnál idén nem sok sót megevő montenegrói Mirko Vucsinics, akit klubja csak végleg engedne el az ágyúsokhoz.

Ha létrejön a transzfer, Vucsinics az angol bajnokságban kergetheti tovább a labdát

Angol információk szerint a torinói klub részéről Beppe Marotta általános igazgatóval már felvették a kapcsolatot a londoniak képviselői a támadó ügyében. Wenger a játékost fél évre szerette volna kölcsönözni, ám a zebrák ezt elutasították, mondván: csak végleges átigazolásról lehet szó. Az egyeztetések eredményeként úgy hírlik a Juventus 8 millió fontban határozta meg a vételárat, innentől kezdve az Arsenal térfelén pattog a labda.

A korai BL búcsú után Vucsinics egyike azon játékosoknak, akiket a klub értékesíteni kíván a pénzügyi egyensúly fenntartása érdekében. A tavalyi szezonban 10 góllal holtversenyben a Juve legeredményesebb játékosa volt a montenegrói válogatott, majd érkezett Tevez és Llorente, akik megelőzik a sorban hősünket, így idén eddig 7 bajnokin 1 gól a mérlege.

Móra Tamás