Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridba csábítanák a Juve veteránját

Pirlo szerződése jövő nyáron lejár Torinóban, korábbi edzője ezért hatványozottan figyeli a játékos sorsát. Korábban is felmerültek erről szóló pletykák, most Xabi Alonso lehetséges távozása miatt lett ismét aktuális a kérdés.

fotó: bild.de

Ancelotti a milánói edzősködése alatt dolgozott együtt Pirlóval, most pedig vele erősítené meg a Real Madridot. Xabi Alonso elvesztésével ugyanis hatalmas űr támadna a blancók középpályáján. A 34 éves olasz játékos még mindig kirobbanó formában játszik, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, mi szerint Pirlo sérülése alatt jelentősen visszaesett a Juve játéka – a pótlását se Pogba, se Marchisio, se Vidal nem tudta maradéktalanul megoldani.

„Érdeklődött nálam már korábban is Pirlóról Ancelotti, szerintem ő egy univerzális játékos, az egyetlen baj vele, hogy a Juventus nem érdekelt az eladásában. De bárhova beférne, fizikai problémák miatt kellett távoznia az AC Milanból, nem azért, mert megkopott volna a technikája” – nyilatkozta Ancelotti korábbi segítője, Ciaschini Giorgio.

Ancelottiról már szárnyra keltek azok a pletykák, melyek szerint a jövőben visszatérne a Rossonerihez, korábbi sikererei színhelyére. Egykori segítője megerősítette, hogy az 54 éves tréner szíve visszahúz a San Siróba.

Piller Krisztián