Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem akar távozni, a Feyenoord gólvágója

A holland bajnokság mindig is jó kiugrási lehetőséget képviselt, az arra érdemes labdarúgók számára. A tehetségek többnyire már fiatal korukban kitűnnek, hogy aztán többnyire a három-négy igazán nagy csapatból, egy még nagyobb bajnokság pontvadászatának vérkeringésébe kerüljenek.

www.goal.com

Nem éppen a legifjabb tinititánok táborát erősíti azonban, az Eredivisie egyik legmegbízhatóbb, és legjobb gólvágója, Graziano Pellé. A Feyenoord támadója az előző szezonban a második helyen végzett a góllövőlistán, az azóta már a Premier League-es Swansea-t erősítő, Wilfried Bony mögött. Az olasz csatár mellesleg most is a második helyet őrzi az imént említett táblázaton, tizenhárom találattal.

A nyári holtidényben cikkünk főszereplője is hangoztatta, hogy esze ágában sincs távozni a rotterdami gárdától, ugyanis hisz abban, hogy az új idényben harcban lesznek végig a bajnoki címért. Pellé tartotta is a szavát, és maradt. Pedig állítólag akadt is kérője, ám tisztában volt, és van is vele, hogy a Feyenoordnál tapasztalt felszabadultságát nem biztos, hogy mindenütt érvényre tudná juttatni. Éppen ezért szögezte le most is, hogy egyrészt mivel nagyon vágyik a holland bajnoki elsőségre, másrészt pedig nagyon szereti a csapatot, most sincs esély arra, hogy távozzon, főleg nem a szezon kellős közepén:
„Természetesen szeretnék maradni a Feyenoordban. Nincs kétségem. A bajnokság egy őrült verseny, a sok jó csapat miatt. Mindent meg kell tennünk minden héten, megmutatni, hogy van egy mentálisan erős csapatunk, amely a végéig bírni fogja.” – fogadkozott, az olasz játékos.

A Feyenoord jelenleg négy ponttal van lemaradva, az Ajax, és a Vitesse éllovas párosától, ám a 14-szeres bajnok klub aligha akar idén is ideje korán kiszállni, a végső sikerért való küzdelemből.

Balogh József