Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: célkeresztben az AS Roma kiválósága

Francia sajtóinformációk szerint a januári átigazolási időszakban a Paris Saint-Germain részéről megpróbálják magukhoz csábítani a Roma bosnyák kiválóságát, Miralem Pjanicot. A középpályás iránt az Örök Város csapatának az idei szezonban nyújtott teljesítménye nyomán több klub is érdeklődik, korábban a Borussia Dortmunddal is összeboronálták.

Pjanic a Lyon után újabb francia klub mezét viselheti

Rudi Garcia érkezését követően a farkasok szenzációsan kezdték a szezont, sőt 17 forduló elteltével sem találtak még legyőzőre. A csapat egyik kulcsjátékosa a minden bizonnyal a bosnyák VB-keretbe is bekerülő Pjanic, aki 16 találkozón lépett pályára a Serie A-ban, ezeken 3 gólt és 4 gólpasszt jegyez.

Nem a középpályás az egyetlen, aki iránt több klub is érdeklődik, kérdés mennyire lesz csábító a vezetőségnek a jelentős bevétel. Nyilván szeretnék egyben tartani a csapatot és egy jó eredményt elérni a szezon végén. Párizsi oldalon viszont közismert, hogy a pénz nem számít, ám jelen esetben nem csak több tízmillió euró cserélhet gazdát, hanem szeretnék bevonni a transzferbe Javier Pastorét is.

A korábbi Palermo játékos 2011-ben került Párizsba 42 millió euróért, az elmúlt két és fél évben 107 találkozón 25 gólt szerzett és 20 gólpasszt osztott ki, ennek ellenére megválnának az argentin kiválóságtól. A Roma számára azért is lehet csábító az üzlet, mert korábban szerették volna visszavinni Olaszországba Pastorét, most pedig Pjanicért cserébe a játékoson kívül még pénz is áramolna a kasszába.

Móra Tamás