Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A blancók már le is zárták a téli átigazolási szezont!

Carlo Ancelotti elégedett jelenlegi keretével. A Real Madrid olasz vezetőedzője a Paris-Saint Germain ellen 1:0-ra megnyer dohai felkészülési találkozót követően bejelentette, hogy csapata kerete változatlan marad a januári átigazolási idény alatt.

Carlo Ancelotti nem tervez változásokat a Real keretében a téli átigazolási időszak alatt. Mindezt az olasz szakember maga jelentette be csütörtökön, a Paris Saint-Germain ellen Dohában 1:0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követően.

Carlo Ancelotti talán éppen segítőjével, Zinedine Zidane-nal közli, hogy nincs szüksége változásokra csapata keretében (101greatgoals.com)

Ancelottit természetesen Xabi Alonso helyzetéről is megkérdezték. Az olasz szakember elárulta, hogy nagyon bízik a karmester maradásában. “Biztosat nem tudok mondani; de azon leszünk, hogy a szezon végére megoldjuk a helyzetet. Úgy tűnik jó úton haladunk.” – így Ancelotti.

A Real Madrid keretéből egyébként a sérült Fabio Coentraon kívül mindenki hadra fogható. A csapat hétfő este kezdi meg újévi szereplését a Celta Vigo otthonában.

Nagy Ákos