Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Trezegue újra a Juventusnál + fotógaléria

Ne tessék szívgyógyszerért kapkodni, a francia játékos csupán régóta esedékes baráti látogatását ejtette meg tegnap Torinóban. A Juventus fotógalériáján látható, hogy az Öreg Hölgy történelmének egyik legjobb csatára kiválóan érezte magát a régi játszótársak között.

Fotó: Daniele Badolato / LaPresse / Juventus.com

A támadót a fotók tanulsága szerint nagyon feldobta, hogy újból a Juve edzőközpontjában lehetett, annak ellenére is, hogy nem szállt be a gyakorlásba. Ez nem is csoda, hiszen az új fiúk mellett olyan „matuzsálemekkel” is lepacsizhatott, akikkel pár éve még vállvetve küzdött, így például Contéval, Pessottóval, Buffonnal és Giovincóval is külön elbeszélgetett.

A 36 éves klublegenda egy ideig Torinóban marad, és ő is nagyon várja a vasárnapi Juventus-Roma derbit. David Trezegue jelenleg az argentin Newell’s Old Boysnál rúgja a bőrt, de 1999-től 2010-ig a Zebrák alkalmazásában állt, ez idő alatt pedig ő is az Öreg Hölgy szerelmesévé vált – nem mellesleg 245 meccsen 138 gólt szerzett, és ezzel ő a gárda történelmének leggólerősebb légiósa.

Fotó: Daniele Badolato / LaPresse / Juventus.com

Piller Krisztián