Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Honda már meg is érkezett!

Ahogy tegnap már részletesen beszámoltunk arról, hogy miként készül az AC Milan, és maga az érintett, Keiszuke Honda, az olasz klubhoz való érkezésére, ma meg is történt az oly’ áhított pillanat.

www.corrieredellosport.it

Bizony, a megváltóként várt japán légiós ma délután, repülővel érkezett Tokióból, a bő három hetes pihenője után. Igaz, ezt a kis szünetet sem töltötte tétlenül Honda, ugyanis a hírek szerint intenzív olasz nyelvleckéket vett, a beilleszkedésének meggyorsításáért.

A japán válogatott karmestere este negyed hétkor érkezett Milánóba, képviselőjével, és családjával karöltve. A tervek szerint már holnap orvosi vizsgálaton esik át, amit 8-án követ a hivatalos bemutató, és várhatóan a 12-ei, Sassuolo elleni bajnokin debütálhat.

A játékos természetesen izgatottan felelt a sajtó kérdéseire, és látszólag tisztában vele, hogy bizony komoly feladat előtt áll:
„Ez szép dolog, hogy ide jöhettem. Nagyon izgatott vagyok, de készen állok. Jót aludtam a repülőn. Nagyon örülök, hogy végre láthatom az új csapattársaimat. Már alig várom. Ez az álmom megvalósítása, hiszen már régóta vártam erre a pillanatra. Egész gyermekkorom óta, a Milanra vágytam. Nem beszéltem Nakataval (az előző évtized japán legendája, Serie A veterán – a szerk.), csak Nagatomoval az Interből. Ő jó barátom. Ő tőle csak jó dolgokat hallottam Olaszországról, és a Milanról. A foci az életem, és szeretnék jól játszani. Bármelyik pozícióban játszanék. Segíteni akarom a támadásokat, azt akarom, hogy gólt lőjünk.” – nyilatkozott rendkívül szimpatikusan, a CSZKA Moszkvától érkező középpályás.

Az olaszok már komoly időrendi táblázatba foglalták, Honda elkövetkezendő két hetét, amit itt olvashattok: AC Milan: Úgy várják Hondát, mint a megváltót! Részletek!

Balogh József