Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Bale és CR7 újra együtt a pályán! – Hírek a sérültekről

Gareth Bale felépült kisebb sérüléséből. A walesi klasszis kihagyta a Paris Saint-Germain elleni 1:0-ra megnyert dohai felkészülési mérkőzést; azonban a hétfő esti bajnokin már újra pályára léphet Bale, a Celta Vigo ellen.

Gareth Bale minden bizonnyal ott lesz majd a Real kezdőcsapatában hétfő este a Celta Vigo elleni bajnokin. A walesi klasszis ma újra együtt edzett a társakkal azután, hogy kihagyta csapata hétközi dohai felkészülési mérkőzését a francia PSG ellen.

Bale kisebb sérülést szedett össze. Ancelotti mester pedig óvatos volt walesi játékosával kapcsolatban, akit inkább a Celta elleni bajnokira tartogatott. Jó hír, hogy a Real szombati edzésén Bale-en nem látszottak a sérülés jelei, teljes értékű edzésmunkát végzett.

Bale és Ronaldo újra együtt riogathatják az ellenfeleket (bleacherreport.com )

Nem edzett a csapattal a kapitány, Iker Casillas. Casillas az új évet apai elfoglaltságaival kezdte meg, ugyanis kisfia született; Ancelotti pedig felmentést adott kapusának az év eleji edzésekről.

Ott volt viszont a többiekkel a combsérüléséből úgy tűnik hamarabb kigyógyuló Fabio Coentrao! A portugál balhátvéd sikeresen végigcsinálta a tréninget; így Ancelotti mester variációs lehetőségei tovább bővülhetnek a hétvégén.

A hosszú időre kidőlt Sami Khedira; és az ismét nem bevethet Raphael Varane természetesen nem vett részt az edzésen. Az Arbeloa – Modric – Marcelo trió pedig könnyített munkát végzett a Celta elleni meccsre készülvén; feltehetőleg mindhárman ott lesznek majd a Bernabéu gyepén hétfő este.

Nagy Ákos