Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reakciók a Lewandowski-transzferre

Mario Götze után újabb meghatározó játékosa igazol el a Borussia Dortmundnak, nevezetesen Robert Lewandowski. A lengyel ugyanis követi a német tehetséget Münchenbe.

Mint arról a minap már beszámolt a FociClub.hu, Robert Lewandowski a Bayern Münchenbe igazol. Az igen hosszúra nyúló átigazolási dráma tehát véget ért, a bajor támadósor még erősebb lett. De vajon mit szólnak ehhez az ügyben érintettek?

Robert Lewandowski – realtotal.de

“Ez egy igazolás nyárra, és ami nyáron lesz, azt nem tudjuk megbeszélni. A játékos és mi is elmondtunk róla már mindent. Momentán a Borussia Dortmund játékosa, és a Dortmunddal való kapcsolat nagyon jó.” – véli Matthias Sammer, a Bayern sportigazgatója.

A BVB elnöke, Hans-Joachim Watzke tudomásul vette a csatér távozását, de természetesen nem örül neki: “Ez nem meglepő, ez egy teljesen normális folyamat. Időben informáltak minket, minden résztvevő beszélt erről. Természetesen nem szívesen veszítünk el egy ilyen játékost, de a Borussia Dortmund továbbra is futballozni fog.”

Arjen Robben a Sport1-nak mondta el, mit gondol jövőbeli csapattársáról: “Úgy gondolom, hogy ő egy nagyon jó játékos, egy igazán jó, aki a világ legjobb csatárai közé tartozik. Még jobbá teszi a keretünket, és már így is igen erősek vagyunk. Tehát ez csakis pozitív.”

A Facebookon már nem ilyen kultúrált formában tették közzé a szurkolók és futballbarátok állásponjukat. Egy magát Schalke szurkolónak tartó férfi így írt: Én, mint Schalke szurkoló azt kell mondjam, lassan nevetséges, amit a Bayern München csinál. Csapatokat rommá vásárolni…” Egy következő kommentár csak így szól: A következő évben Reus megy a Bayernbe…”

Kostyál Balázs