Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A korábbi Chelsea csillag visszatér a Premier League-be?

Az elefántcsontparti válogatott Salomon Kalou korábban hat évet töltött a Chelsea együttesénél, amelynél a különböző edzők alatt eltérő időszakokat élt meg, már ami a pályán töltött perceinek számát illeti. Azonban 2012-es angliai távozását követően, hamarosan újra a világ legerősebb bajnokságában köthet ki.

www.jamiiforums.com

Kalou 2012 nyarán tette át székhelyét Franciaországba, a Lille együtteséhez, ahol ha nem is egyből, de azért vezéregyéniséggé vált. Sőt, az elefántcsontparti támadónak nagy szerepe volt tavaly abban, hogy akárcsak idén, a szerényebb lehetőségeik ellenére is tudják tartani a lépést, a gazdagabb, papíron jobb játékoskerettel rendelkező csapatokkal.

Nem véletlen persze az érdeklődés Kalou iránt, ugyanis a Lille a harmadik helyen áll a Ligue 1 táblázatán, és az idény felénél csak négy pont a hátránya, a címvédő, éllovas PSG mögött. Nyáron már szóltak a hírek az afrikai támadó távozásáról, ám a játékost nem hozta lázba az olasz Roma, és a török Besiktas érdeklődése, lévén a Premier League világába vágyott, vágyik vissza. Kalou-nak most szerencséje lehet, hiszen míg korábban az Arsenal érdeklődéséről lehetett hallani, most új jelentkezők álltak be a sorba. A sajtó információi szerint a Liverpoolnál, és a Tottenhamnél is vele szeretnék bővíteni, a csatársor repertoárját.

Meglepő részlet, hogy állítólag a Lille is hajlik a kulcsembere eladására, meglepően alacsony áron. A transfermarkt.de, mértékadó portál becslése szerint Kalou-ért akár 7,5 millió eurót is ellehetne kérni, ennek ellenére a LOSC megelégedne alig 3 millióval.

Balogh József