Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fiorentina olasz válogatott támadóra vetné ki hálóját

Mindenképpen új támadót szeretne hadrendbe állítani a Fiorentina vezetősége, hogy ellensúlyozni tudják Rossi sérülését – az olasz média szerint Cassano az egyik fő kiszemelt.

Fotó: forzaitalianfootball.com

Lassacskán elfogytak a bevethető és eredményes csatárok a Violák keretében, ezért megindultak a találgatások, hogy kivel pótolhatják Mario Gomezt és a hétvégén súlyos sérülést szenvedő Giuseppe Rossit. Szóba került már Di Natale és Stevan Jovetic neve is, most pedig a La Nazione című olasz lap van meggyőződve róla, hogy Antonio Cassano költözik Toszkánába még ebben a hónapban.

A pletykák arról szólnak, hogy a veterán támadó mellett Marco Parolo is távozhat januárban Pármánól. Az persze korántsem biztos, hogy a klub vezetősége hajlandó lenne megválni két legjobb gólgyárosától.

A 31 éves olasz válogatott Cassano az Intertől érkezett tavaly nyáron, azóta hét gólt szerzett a Parma színeiben. Még két és fél éves szerződés köti klubjához, ennek ellenére egy hete a Sampdoriával hozták összefüggésbe, akkor így kommentálta a pletykákat: „Boldog vagyok a Parmánál, és szeretnék is itt maradni. Valóban, mindig mondtam, hogy szeretnék majd visszatérni a Sampdoriához, de Parmában úgy beszélnek velem, mint egy királlyal. Remekül érzem magam itt.”

Piller Krisztián