Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi a Getafe ellen 58 nap után visszatérhet!

Lionel Messi 58 nap után újra pályára léphet a Barcában. A combsérüléséből felépülő argentin klasszis a szerdai Getafe elleni spanyol Király-kupa mérkőzésre készülvén ott van a Barcelona keretében, és az előzetes tervek szerint játszani is fog majd.

A négyszeres aranylabdás klasszis még november 10-én szenvedett combizomszakadást egy Betis elleni bajnokin. Messi összesen 9 Barca-meccsről hiányzott rehabilitációja miatt; azonban az új évre a tervezett ütemnek megfelelően Messit egészségesnek nyilvánították orvosai.

Messi újra tétmérkőzést játszhat a Getafe ellen (nso.hu)

A Barca 10-ese már napok óta teljes értékű edzésmunkát végez, ennek megfelelően Tata Martino vezetőedző nevezte is Messit a Getafe elleni szerda esti Király-kupa mérkőzésre.

A hírek szerint Messi csereként fog pályára lépni a kupameccsen; és a hétvégén akár már a Barca kezdőjében is helyet kaphat az Atlético Madrid elleni derbin. Utóbbi nem titkolt szándéka Martino mesternek sem!

Az öröm mellett aggódhat is Tata Martino, hiszen Xavi, Dani ALves és Marca Bartra játékára nem számíthat a Getafe ellen. A trió kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódik, és jelen állás szerint kérdéses a játékuk az Atlético ellen is.

A BARCELONA 18 FŐS KERETE A GETAFE ELLEN
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Montoya, Piqué, Puyol, Mascherano, Jordi Alba, Adriano
Középpályások: Fabregas, Iniesta, Busquets, A. Song, S. Roberto
Támadók: Pedro, Alexis Sánchez, Messi, Neymar, Tello

Nagy Ákos