Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Visszatérhet a klublegenda a csapathoz!

A spanyol ‘El Confidencial’ napilap szerint Florentino Pérez a minap Katarban járt, ahol a Real Legendás kapitányával Raúllal találkozott. pérez elnök úr feltett szándéka, hogy visszacsábítsa a Bernabéuba a kiváló csatárt.

Raúl visszatérhet a Real Madridhoz. A spanyol sajtó szerint Florentino Pérez, a “blancók” első embere szeretné visszacsábítani a legendás kapitányt a Bernabéuba.

Raúl, ahogy az a képen is látható, azért még örömét leli a futballban. (nb1.hu )

A hírek szerint Pérez úr Katarba utazott, hogy a pályafutása végén az Al-Szadd csapatánál levezető Raúllal tárgyaljon. Az ‘El Confidencial’ spanyol lap úgy értesült, hogy Florentino Pérez meg kívánja győzni Raúlt, hogy jövőre csatlakozzon jó barátjához, Zinedine Zidane-hoz a Real Madrid szakmai stábjában.

Állítólag Raúl még nem döntötte el, hogy ez lesz e az utolsó idénye a futballpályán. A spanyol klasszis még gondolkozik azon, hogy egy szezon erejéig átruccanjon a tengerentúlra; a New York Cosmos csapatáról lehet a legtöbbet hallani. Itt jön képbe Florentino Pérez ajánlata…

Raúl pályafutására amúgy is nagy hatást gyakorolt a játékos családja, így a feleségnek is lesz egy-két szava a férj jövőjével kapcsolatban.

Nagy Ákos