Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Az egyik legígéretesebb Barca tehetség érkezhet – sajtóhír

Sajtóhírek szerint az FC Barcelona fiatal csatárzsenijére fáj az AS Roma szakmai stábjának a foga. A transzferről még csak suttognak, ám az pár napon belül könnyedén megvalósulhat és kész ténnyé válhat.

Antonio Sanabria Paraguay nagy ígérete – iltalentocheverra.it

Antonio Sanabria sokak szerint egy különleges tehetség, ezt mi sem jelzi jobban, hogy 17 esztendős kora ellenére a Barcelona B csapatában a felnőttek közt rúgja a bőrt. Az 1996-os születésű paraguayi csillag immáron négy esztendeje nevelkedik a katalánoknál, 2013-ben pedig a “B” csapatban is debütált, melynek mostanra rendszeres tagja lett. A bajnokságban 10 meccsen átlagosan 57 percnyi játékot kapva eddig 3 gólt szorgoskodott össze, míg az UEFA Youth League elnevezésű teljes mértékben a Bajnokok Ligája rendszerére épülő ifjúsági kupában 3 meccsen 4 alkalommal rezgette meg az ellenfelek hálóját.

Hazájában háta mögött hagyta a korosztályos válogatottakat és immáron felnőtt paraguayi válogatottnak mondhatja magát. A címeres mert eddig három ízben húzta fel, debütálni Németország ellen debütált egy 3-3-as döntetlen során.

A hírek szerint a “Farkasok” akár 3 millió eurót is letennének az asztalra, ám kérdés, hogy a katalánok levennék-e a kezüket teljes mértékben egy ilyen tehetséges ifjúról. Sokkal inkább elképzelhető egy kölcsönszerződés, ám ne feledjük, a legfontosabb, az, hogy Sanabria folyamatos játéklehetőséghez jusson.

Őszi Ádám