Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végzett a bevásárlással az AC Milan

Miután megérkezett a csapathoz Honda, Galliani bejelentette, nem igazol több friss húst az AC Milan a januári átigazolási időszakban.

Fotó: facebook.com/serieatim

A Rossoneri vetette magát a legaktívabban a calciomercatóba a piac megnyitása után, a nagy átalakítások mégis elmaradnak, a milánói egyesület megállt három játékos után – kettő az érkező, egy a távozó oldalon szerepel. Az AC Milan ügyvezető igazgatója kijelentette, több szerződéskötés nem várható a januári időszakban.

„Pillanatnyilag nem tervezünk több játékost megszerezni, az átigazolási ügyleteink itt véget értek” – mondta Galliani. „Nincs most szükségünk új fiúkra, megvan mind a harminc” – tette hozzá. Azt persze nem állította, hogy mindenki marad a csapatnál, könnyen elképzelhető a gyenge őszi szereplés tükrében, hogy lesznek távozók a hónap végéig.

A tél legnagyobb fogása így is a Milané: Honda ingyen érkezett Moszkvából. A japán sztár valószínűleg egy héten belül annyi bevételt termel az ázsiai piacon, amennyivel már akkor is boldoggá tenné az egész klubházat, ha csak lóbálná a lábát a – vélhetően borsos – fizetéséért cserébe. Rajta kívül Rami érkezett a Valenciából kölcsönbe, illetve Niang távozott Franciaországba, a Montpellier csapatához – szintén kölcsönbe.

Piller Krisztián