Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: „Nyáron a PSG-be igazolok!”

Meglepő hírrel állt elő a Le Parisien. A francia lap szerint ugyanis a Chelsea egyik legjobb játékosa, a belga Eden Hazard a nyáron távozik Londonból, mégpedig a francia bajnokság jelenlegi címvédőjéhez, a Paris Saint-Germainhez.

www.goal.com

Hazard másfél éve hagyta el a Ligue 1-es Lille-t, a Chelsea kedvéért. A Le Parisien egyébként meglehetősen biztosra veszi visszatérését a francia bajnokságba, ugyanis állításuk szerint a szélső távozási szándékáról saját maga világosította fel a csapattársakat. A hírek szerint mindez az öltözőben történt a Boxing Day környékén, a belga pedig a következőképpen fogalmazott Lampardéknak: „Én biztosan Párizsba igazolok jövő nyáron!”.

Arról nincs információ, hogy a Chelsea játékosai miként reagáltak az esetre, vagy egyáltalán mi vezetett a nagy beismerésig (már ha megtörtént), ám az valóban biztos tény, hogy Hazard már korábban is szimpatizált a PSG-vel.

A párizsi klub ugyan eredetileg Juan Matát szeretné elcsábítani a Stamford Bridge-ről, ám még őt sem hajlandó elengedni, José Mourinho. Ezek után persze kérdéses, hogy ha még a baloldali cserejátékost sem hajlandó eladni, miért tenné ezt a portugál menedzser az alapemberével, aki ráadásul az egyik legnagyobb kedvence?

Balogh József