Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélhet a Dortmund és a Real

Egy olyan megállapodás születhet meg, melyből minden érintett profitálna, amennyiben megeggyezés születik a játékosok és a klubok között.

A Borussia Dortmund Robert Lewandowski utódját keresi, aki a Bayern Münchenben folytattja nyártól karrierjét. A Real Madrid megerősítené a középpályáját, az egyik jelöltjük a BVB-nél futballozik, nevezetesen Ilkay Gündogan. A két csapat egy csereüzlettel orvosolhatja problémáit.

Ilkay Gündogan és Karim Benzema trikót cserélhetnek – bild.de

A ‘Bild’ értesülései szerint Karim Benzema a Borussia Dortmund játékosa lehet, a francia csatárért a Real Madrid a hőn áhított Ilkay Gündogant kaphatja meg. A német lap úgy tudja, hogy a német klub még a jenleg kölcsönben a Ruhr-vidéken szereplő Nuri Sahin is végleg maradni korábbi sikerei helyszínén az ügyzlet keretében.

Tény, hogy Gündogan szerződése 2015-ig szól, a Dortmund természetesen hosszabbítana vele, a ‘Bild’ azonban már egy Real ajánlatról cikkezik. Benzema kontraktusa is addig szól, mint a német válogatott középpályásé, a 26 esztendős gall csatár Gareth Bale érkezése óta távozna, számára ezért jönne jól, ha valóság lenne ebből a hírből.

A játékosok piaci értékét elnézve egyébként a Dortmund járna jobban, hiszen Gündogan értékét 27 millió euróra tartja a Tranfermarkt, a kilenc bajnoki gólnál járó Benzema az oldal szerint 34 millió eurót ér.

Kostyál Balázs