Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Nagy megtiszteltetés a potsdami meghívás” – Medgyes Péter

Megkezdte a felkészülést az MTK női együttese, de Medgyes Péter az alig két hét múlva esedékes Potsdamban megrendezésre kerülő Hallen Cup-ról beszélt a klub honlapjának.

mtk.noilabdarugas.com

Változások várhatók a kék-fehérek keretében, ugyanis a közelmúltban hazatért Papp Dóra, de a tervek szerint az MTK-ban focizik Ujvári Izabella, aki nemrég még a freestyle EB-n szerepelt, és további kiszemeltekkel is kapcsolatban van a címvédő.
„Óriási megtiszteltetés Európa topcsapataival játszani egy ilyen rangos tornán.
Ez a rendezvény mindenképpen színesíti a felkészülésünket a tavaszi szezonra, hisz itt két nap alatt játszhatunk nyolc meccset erős ellenfelek ellen. Az ilyen nemzetközi megmérettetés mindig nagy kihívás, és egyben lehetőség is a nemzetközi tapasztalatok növelésére.
A Potsdamot már testközelből ismerjük, tudjuk, mennyire erős csapat, s esélyes torna megnyerésére, s a többi gárda is meghatározó helyet tölt be a női nemzetközi mezőnyben, így biztos parázs meccseket fogunk játszani.
Sose mondom, hogy az eredmény nem lényeges, de ezúttal a tavaszra való felkészülés tükrében és jegyében lépünk pályára. Speciálisan nem készülünk külön a tornára, de tartunk néhány termi edzést is, amelyen begyakoroljuk a kispályán alkalmazandó taktikát és variációkat, amelyet hasznosítani tudunk nagypályán is.”
nyilatkozta Medgyes Péter a klub honlapjának.

Gavalovits Sándor