Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagytakarítás Kaposváron

Nyolc játékosra nem számít Selymes Tibor, míg Posza Zsolt máshol folytatná, vagy befejezné pályafutását. Egy érkező már biztos.

A Rákóczi hivatalos honlapja adta hírül, hogy a bennmaradásért folytatott harcban már nem tudna segíteni nyolc futballista, így ővelük zajlik az egyeztetés a szerződésbontás mikéntjéről. Selymes Tibor az elmúlt napokban több felmérést végzett, egymás közötti játék és az őszi szezon néhány felvétele alapján tett javaslatot a keret átalakításra. Így Marko Ranilovic, Jánvári Gábor, Oláh Lóránt, Stepjan Babic, Bojan Pavlovic, Major Ádám, Waltner Róbert és Aaron Addo Dankwah szolgálataira sem tart igényt a Kaposvár szakmai stábja.

A csapat hétfőn Debrecenbe utazik erőnléti edzőtáborba, a felsorolt játékosok nélkül. Illés János hétfőn egyeztet a nyolc futballistával, több lehetséges opciót is fontolóra vesz a klubvezetés, ezek között a kölcsönadás, vagy a szerződések felbontása.

Kapust igazolt ugyanakkor a somogyi alakulat. A Zalaegerszegről távozó Safet Jahic a zöld-fehéreknél folytatja, Posza Zsolt is távozófélben, miután a rutinos hálóőr szeretné alacsonyabb osztályban folytatni, de az is lehet, hogy felhagy az aktív futballal. A somogyiak tervei szerint 23 fős – 3 kapus, 20 mezőnyjátékos – kerettel vágnának neki a tavasznak.

Gavalovits Sándor