Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oroszlánok tépték szét a Tigriseket – videó

Megkezdődött a Premier Liga 21. fordulója. A Hull City fogadta a Chelsea-t, sokáig jól állta a rohamokat a hazai együttes, ám Hazard és Torres góljával végül a Mourinho legénység diadalmaskodott.

Eden Hazard állította győzelmi pályára a Chelsea-t – goal.com

A Chelsea-nek jól jött, hogy egy viszonylag gyengébb együttessel ütközött meg, hiszen a tabellán – egy napig biztosan – élre állhatott, ehhez azonban a Hull Citynek is lett volna egy-két szava, ám a londoniak, ha nehezen is, de hozták a kötelezőt.

Az első félidőben még nem egészen a kékek szája íze szerint alakultak az események, ugyanis ebben a periódusban a Hull City némileg veszélyesebben futballozott, de a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket is sikerült kihagyniuk. Miközben a vendégek próbálták áttörni a hazaiak masszív védekezését, a „Tigrisek” előbb Livermore, majd Sagbo lövésével okoztak riadalmat a Chelsea-nek. A félidő végére egyre jobban beindult a Mourinho-gépezet, de sem Oscar, sem David Luiz nem tudott betalálni. A második félidőben is kellett tíz perc, mire a londoniak felpörögtek, eredménnyel, Hazard, aki a PSG-vel szemez, szerezte meg a vezetést. A folytatásban is a kékek akarata érvényesült, és a játékrész derekán Oscar révén már kettővel is mehetett volna a vendégcsapat, ha a brazil pontosabban céloz, illetve az egyik védő nem vetődik bele a lövésébe. A hajrá egyértelműen a vendégeké volt, amit bizonyít Torres gólja. A spanyol emlékezetessé tette 200. bajnokiját a Chelsea színeiben. El Nino, vagyis a Kölyök Willian beadására érkezett a legjobb ütemben, és lőtt a bal alsóba, kialakítva a végeredményt. Átmenetileg listavezetővé avanzsált Mourinho együttese.

Hull City – Chelsea 0-2 (0-0)
g.: Hazard (56.), Torres (87.)

Gavalovits Sándor