Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhárult minden akadály Dibusz átigazolása elől

A PMFC megegyezett a Fradival, így kijelenthető, hogy Dibusz Dénes a zöld-fehéreknél folytatja, igaz hivatalosan még nem jelentették be az átigazolás részleteit.

Dibusz Dénes tavasszal a Ferencvárosban mutathat be bravúrokat – nb1.hu

Dibusz Dénes nagy lehetőséget kapott azzal, hogy a Ferencvárosba szerződött, ugyanis így vetélytársat kapott Jova Levente, míg a fiatal kapus bizonyíthatja, hogy magasabb szinten is megállja a helyét. Feleki Attila az nso.hu-nak megerősítette, hogy létrejött a megállapodás, de részleteket nem árult el. „Megállapodtunk a Fradival, ám összeget a szerződés kikötése miatt nem mondhatok, a klub részéről ez logikus lépés volt, hiszen a kapus szerződése a nyáron lejárt volna.” – nyilatkozta a pécsi klubvezető.

A kapus nem az első olyan játékos, aki pécsi kötődésűként kerül a fővárosba, hiszen korábban többek között Gera Zoltán és Tököli Attila is Pécsről indult. A Dibuszért kapott pénz jól a PMFC-nek, miután január elsejétől már nincs tulajdonosa a klubnak, de a piros-feketék jelezték, nem árusítják ki az összes piacképes labdarúgójukat.

Gavalovits Sándor