Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hrepka és Vaskó is az MTK-val készül

A Mezőkövesdet elhagyó Vaskó Tamás, és az Izraelből hazatérő Hrepka Ádám is Garami József keze alatt készül. Egyezség nincs, de lehetséges, hogy tavasszal mindketten kék-fehérben futballoznak.

Vaskó Tamás érdekes évet tudhat maga mögött. A Videotonban stabil kezdő volt, egészen Paulo Sousa érkezéséig, majd Kecskemétre került, ahol az anyagi nehézségek miatt nem töltötte ki szerződését. A Mezőkövesd a bajnoki hajrára szerződtette a válogatottban is megforduló hátvédet. Hogy nem csinált rossz vásárt vele a borsodi alakulat, bizonyítja, hogy azon a három bajnokin, amikor szerepelt, hét pontot szedett össze a sárga-kék csapat. „Vaskó Tamást még fél évig megállapodás köti a Mezőkövesdhez, ám a szerződése szerint ingyen távozhat, ha számára megfelelő ajánlatot kap másik klubtól, akár itthonról, akár külföldről.” – fogalmazott Fülöp Ferenc, a labdarúgó ügynöke.

Hrepka Ádám is nevelőegyesületében készül, miután hazatért Izraelből. A Bei Jehudát elhagyó csatárral kapcsolatosan a nyelvi nehézségeket is megemlítik, mint beilleszkedési gondot. Az továbbra is kérdéses, hol folytatja pályafutását a korábban Hollandiát is megjárt támadó.

Gavalovits Sándor