Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A német tehetség már télen az Arsenalba mehet – mint van Persie utód

Bár a holland csatár már másfél éve a Manchester United trikójában játszik még mindig nagy űr tátong a helyén Londonban, Arséne Wenger egy középpályással orvosolná a problémát.

Mesut Özil, Lukas Podolski, Per Mertesacker és Serga Gnarby után újabb németet szerződtethet az FC Arsenal. A ‘Mirror’ úgy tudja, hogy Robin van Persia megüresedett helyére az FC Schalke 04 sztárja, Julian Draxler érkezhet. A 19 esztendős némettel Arséne Wenger a hírek szerint csatárt játszatna – ez azért érdekes, mert Draxler eredet posztja a bal szélen található.

Julian Draxler megtartása egyre nehezebb feladat – sport1.de

A ‘Mirror’ információi szerint a 19 esztendős játékost még a januári átigazolási időszak folymán szerződtetné a gall manager, ez azonban sok nehézségbe ütközhet. A Draxler szerződésébe foglalt 45,5 millió eurós kivásárlási ár ugyanis a nyártól lé érvénybe, így az angol klubnak mindenképpen dűlőre kellene jutnia a Schalkéval…

Nincs konkrét ajánlat Draxlerért. Reméljük, hogy Julian marad, de vannak olyan tényezők, amelyekre nem lehetünk hatással.” – így a ‘Sky’-nak Horst Heldt, a királykékek sportigazgatója.

Draxlerre egyébként azért lenne nagy szüksége már most az Arsenálnak, mert a Premier Leagua tabelláját vezetik egy ponttal megelőzve a Manchester Cityt, az új igazolással mindenképpen nőne az esélyük a végső győzelemre.

Kostyál Balázs