Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

André Alves hivatalosan még nem a Kaposvár játékosa!

A hét elején arról szóltak a hírek, André Alves a Kaposvárhoz igazolt, miután felbontotta szerződését a Dubai CSC együttesével, most kiderült, hogy mégsem szabadon igazolható.

Csak szóbeli ígéretet tudott adni Alves, hiszen nem szabadúszó – nso.hu

Selymes Tibor nagytakarítást végez a Kaposvárnál, elküldött nyolc játékost, míg további négy futballista már biztosan nem Kaposváron játszik a jövőben. Azonban nem is ez kavarta a legnagyobb hullámot, hanem a klub korábbi csatára, André Alves. A brazil légióst hivatalosan is visszaigazolta a Rákóczi, legalábbis a hét elején még ezt kommunikálta Illés János ügyvezető. Azonban mára kiderült, hogy csak szóbeli ígéret van a brazil labdarúgó részéről, miután ügye jelen pillanatban a FIFA előtt van. Alves azt mondta, szabadon igazolható, de ez nem igaz. Illés János a közelmúltban kijelentette, hogy a támadó biztosan Kaposváron folytatja. „Alvessel és a menedzserével abban állapodtunk meg, hogy ha a nemzetközi szövetség kiadja a játékos játékengedélyét, akkor hozzánk igazol. Alves korábban felbontotta szerződését dubai klubjával, és ha ez az ügy rendeződik, akkor már valóban nem lesz akadálya annak, hogy pályára lépjen csapatunkban. Mi is tudjuk, hogy több ajánlata is volt a brazil csatárnak, de ő – úgy gondolom – érzelmi alapon hozta meg döntését, amikor Kaposvárt választotta.” – nyilatkozta a zöld-fehérek ügyvezetője.

Alves menedzsere korábban elmondta, hogy kliense azért bontott szerződést a Dubai CSC-vel, mert a klub három havi bérével tartozik, és bízik benne, hogy a FIFA nekik ad igazat. Így tehát pillanatnyilag nincs hivatalos szerződés, csak szóbeli ígéret.

Gavalovits Sándor