Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pécs: Az Atletico Madrid egykori játékos érkezik

Zajlik az élet a pécsi klubnál. Spanyolországból erősít a csapat, miközben van befektetőjelölt is.

fieldoo.com

Irányító középpályással egyeztetnek Pécsen. Carlos Indiano korábban megfordult az Atletico Madridban is, a huszonöt éves labdarúgó legutóbb az Albacete alkalmazottja volt. A spanyol futballistát az AFCK menedzseriroda ajánlotta a pécsiek figyelmébe. „Tartom olyan jó szakembereknek a Márton Gábor, Lőrincz Emil pécsi edzőpárost, hogy az év elején felmerülő nehézségek ellenére ugyanolyan jó szereplésre legyen képes a csapat, mint az őszi idényben, és ebben nagy segítségére lehet a baranyaiaknak a spanyol középpályás, Carlos Indiano. Ő egy mélységi irányító, kiválóan illeszkedne a pécsiek játékába, remek a periférikus látása, erősségét jelentik a mélységi indítások.” – ezt Kovács Bálint, a menedzseriroda munkatársa osztotta meg a Nemzeti Sporttal.

A rangado.hu oldalnak Petercsák Balázs nyilatkozott a játékosról: „Az AFCK iroda kitűnő kapcsolatot ápol a pécsi klubbal, és próbálunk segíteni játékosügyben. Spanyol kapcsolataink révén ajánlottuk a klub figyelmébe a 25 éves középpályást Carlos Indianót, aki korábban az Atletico Madrid B, a Deportivo Alaves és a Cádiz csapataiban is megfordult.”

Mindkét játékosügynök megerősítette, hogy a felek előrehaladott tárgyalásokat folytatnak.

Két befektető is érdeklődik a klub iránt

Nemcsak játékosfronton, de a háttérben is zajlanak fontos események. Friss információk szerint két befektetőjelölt is felbukkant, akik átvennék a piros-feketék irányítását. Minderről Bánki Erik, baranyai fideszes politikus, az MLSZ elnökségi tagja számolt be a Dunántúli Naplónak adott nyilatkozatában. Egyben cáfolta azon értesüléseket, amelyek szerint ő, illetve valamelyik érdekeltsége mentené meg a pécsieket. Hozzátette, két konkrét érdeklődő van, egy magyar és egy külföldi csoport, azonban tárgyalásra még nem került sor. Az első fontos teendő kideríteni, mennyire komolyak a szándékai a két érdeklődőnek, illetve mi a célja Matyi Dezsőnek a saját tulajdonrészével.

Gavalovits Sándor