Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál játékosért harcol a Real és a Barca! – Sajtóhír

A ‘mundodeportivo.com’ beszámolója szerint a Real Madrid és a Barcelona egyaránt szerződtetné a portugál Sportingtól William Carvalhot.

(mundodeportivo.com)

William Carvalho neve talán még kevésbé ismert. A 21 éves védekező középpályás állandó lehetőséget kap a Sporting csapatába, jó teljesítményének zálogaként pedig már a portugál nagy-válogatottban is bemutatkozhatott. Carvalho erős fizikumú játékos, remek taktikai -és technikai képességekkel megáldva.

A ‘mundodeportivo.com’ értesülései szerint a Real Madrid és a Barcelona egyaránt szeretné soraiban tudni Carvalhot, és a nyáron kivetnék hálójukat a portugál játékosra. A hírek szerint a két spanyol gigásznak azonban komoly vetélytársai lehetnek, hiszen hogy mást ne említsünk az angol Manchester United, Arsenal és Chelsea is érdeklődik Carvalho iránt.

William Carvalho 2011-ben kapott profi szerződést a Sportingtól. A játékos ez idő alatt 2-szer is szerepelt kölcsönben, a Fátima és a Cercle Brugge színeiben. Ahogy azt már korábban említettük, az idei szezonban robbant be a köztudatba; és a mértékadó ‘transfermarkt.de’ 4 millió euróra becsüli aktuális értékét. A kérőknek azonban ennél jóval nagyobb összeget kell majd átutalnia a Sporting számlájára; hiszen a liszaboni klub képviselői már jelezték, hogy megtartanál Carvalhot.

Nagy Ákos