Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Megegyeztek a brazil balhátvéddel! – Sajtóhír

A spanyol sajtó értesülései szerint a Real Madrid megegyezett a Granadával Guilherme Siqueira átigazolásáról. A 27 esztendős brazil balhátvéd 6 millió euró fejében a nyáron érkezhet a spanyol fővárosba.

CR és Siqueira jövőre már egy csapatban játszhatnak (nso.hu)

Guilherme Siqueira jelenleg a portugál Benficánál szerepel kölcsönben. A 27 esztendős balhátvéd a Granada alkalmazásában áll, és a hírek szerint a Benfica nem kíván majd élni opciós jogával a hátvéd megvásárlását illetően. Siqueira azonban több spanyol forrás szerint az új szezont így sem a Granadában kezdi majd. A ‘Granadaweb‘ úgy értesült, hogy a Real Madrid megállapodott a történelmi város csapatával a brazil játékos átigazolásáról.

Siqueira anyáron 6 millió euróért cserébe állítólag a Real játékosa lesz. Mindez azt jelentheti, hogy az új idényben a Real keretében a két balhátvéd, Marcelo és Siqueira lehet. A brazil fiú érkezése egyet jelenthet Fabio Coentrao távozásával. a luzitán balhátvédet egyre többet emlegetik a Manchester United csapatával.

Aki esetleg nem ismerné Guilherme Siqueirát. A 27 éves játékos Brazíliában született, ám olasz és most már spanyol állampolgársággal is bír. Siqueira hazájából az olasz Inter hívószavára jött át; profi szerződést azonban először az Udinese csapatával írt alá az “öreg kontinensen”. A balhátvéd 2006 és 2010 között játszott Udinében, majd a Granadához került. Az idei szezont már a Benficánál kezdte; jövőre pedig hogyha minden igaz, nagy ugródeszka előtt áll karrierje szempontjából…

Nagy Ákos