Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Debrecen: Kulcsár Tamás hosszabbított

Újabb három évvel, 2017. július végéig meghosszabbította kontraktusát Kulcsár Tamás, a DVSC támadója – számolt be a klub honlapja.

Újabb három évig a Debrecenben futballozik Kulcsár Tamás – dvsc.hu

Sikeres tavaszt vár a mai napon újabb hároméves szerződést aláíró Kulcsár Tamás. A debreceni nevelésű játékos elmondta, megfontolt döntést hozott. „Már korábban jelezte a klubvezetés, hogy szerződést hosszabbítana velem. Volt ajánlatom Magyarországról és külföldről is érdeklődtek. A döntés meghozatalánál nem csak a futball volt az elsődleges. A feleségemmel közösen, több szempontot figyelembe véve, alaposan átgondoltuk, számunkra mi lenne a legjobb. Sokat nyomott a latba, hogy szeretem ezt a klubot és a csapatot, emellett nagyon korrekt ajánlatot kaptam, éreztem, a vezetők bíznak bennem. Ez is közrejátszott abban, hogy a maradás mellett döntöttem. Nagyon jól érzem magam itt, kiváló a társaság, és ez rengeteget számít. Jó fél szezon van a gárda mögött, és bár magammal nem vagyok teljesen elégedett, mert sok helyzetet elpuskáztam, de úgy érzem, azért tudtam segíteni az öt góllal és nyolc gólpasszal. Jó alapozást és egy sikeres tavaszt várok.” – nyilatkozta Kulcsár a DVSC honlapján.

Ide kapcsolódó hír, hogy Selim Bouadláért bejelentkezett a török második vonalban szereplő Denizlispor csapata. A francia-algériai kettős állampolgárságú középpályás ősszel 13 bajnokin négy góllal hálálta meg a bizalmat a Loki színeiben. A kulcsembernek számító 25 esztendős labdarúgóért tett török ajánlatot megfontolja a DVSC vezetősége, ugyanakkor nem biztos, hogy elengedik a török másodosztály 14. helyezettjéhez Bouadlát. A francia középpályás szerződése a transfermarkt.de szerint még másfél évig, 2015. június 30-ig él, így csak megfelelő kivásárlási ár fejében lehet megszerezni Bouadlát.

Gavalovits Sándor