Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két holland tehetséget igazolt a Hamburg

Az ebben a szezonban is gyengélkedő Hamburger SV két reménységgel erősítette meg keretét: a Juventus és a Benfica hollandjai érkeznek.

A HSV fiatal német játékosa, Maximilian Beister hosszú távra kidőlt, a helyére így a portugál sztárcsapat, a Benfica egyik fiatalját kölcsönözték ki. Ola John a Benficánál nem tudott magának meghatározó szerepet kiharcolni, a Hamburgnál azonban meglesz az esélye arra, hogy rendszeresen bizonyítson. A 21 esztendős hollandot a szezon végéig kapta kölcsön az észa-német együttes.

Ola John – vivabenfica.com

“Boldog vagyok, hogy két új játékosunk van. Ő egy szuper-tehetség volt az Ajaxnál, élőben még nem láttam játszani, de természetesen ismerem. Sokat segíthet nekünk a középpályán.” – mondta Bert van Marwijk edző a másik új szerzeményről, Ouasim Bouy-ról.

Bouy szintén kölcsönben érkezik a Hamburghoz, őt az FC Juventustól szerezték meg a németek. A 20 esztendős középpályás szintén holland, de marokkói felmenőkkel is rendelkezik. A korábbi utánpótlásválogatott az Ajax nevelése, igen nagy jövőt jósolnak neki, de a közelmúltban egy súlyos sérülése hátráltatta.

Ola John és Ouasim Bouy szerződtetését még hivatalosan nem jelentette be a HSV, erre azonban még a mai napon sort keríthetnek.

Kostyál Balázs