Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel a dél-koreai tehetséghez a BVB

Az FC Augsburg szerződtette Angliából, de a a nyártól a Borussia Dortmund játékosa lehet a csatár, méghozzá ingyen.

Az AFC Sunderland dél-koreai válogatott csatára ezt a tavaszt – a tavalyihoz hasonlóan – ismét az FC Augsburg csapatánál fogja eltölteni, kölcsönben. Dong-Won Ji szerződése azonban a szezon végéig szól a szigetországi klubal, a hosszabbításra nem mutatkozik sok esély, Ji így maradhat Németországban.

Dong-Won Ji – kicker.de

A ‘Bild’ cikke alapján Ji a nyártól a Borussia Dortmund játékosa lesz. A 22 esztendős csatár a valószínűleg távozó Julian Schiber helyét veheti át – a már biztosan távozó Robert Lewandowski pótlására minden bizonnyal egy neves futballista érkezik.

“A télen mindenképpen klubok akartam váltani, hogy több játéklehetőséghez jussak és ezáltal játszhassak a Világbajnokságon. Az előző szezonban szuper időszakom volt Augsburgban, így nyilvánvaló volt számomra, hogy az évad hátralevő részáben ott akarok játszani.” – így Ji, akinek kívánsága teljesült, hisz a tavaszt az FCA trikójában futballozhatja végig.

Ji a ‘Kicker’ szerint 2018-ig szóló szerződést szignál majd a Ruhr-vidéken – a transzfert hivatalosan még nem jelentették be, de már tényként kezeli a német sajtó.

Kostyál Balázs