Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Mégis átigazolható a fiatal támadó?

Álvaro Morata 13 millió euró fejében Olaszországba igazolhat. Az itáliai ‘La Gazetta dello Sport’ napilap úgy tudja, hogy a Seria A élcsapatai, a Juventus és az Internazionale kész komoly áldozatot hozni a tehetséges csatár megszerzéséért. Carlo Ancelotti szavaival ellentétben úgy tűnik, most már közel sem biztos Morata madridi jövője.

Morata búcsút inthet a Realnak? (as.com)

Carlo Ancelotti pár hónapja kijelentette, hogy nem kíván megválni a Real Madrid két legígéretesebb tehetségétől, Álvaro Moratától, és Jesé Rodrigueztől. Utóbbi egyre több lehetőséghez jut a “blancóknál”, addig Moratát “jegeli” Ancelotti emster.

Morata habár örül annak, hogy Madridban komolyan számolnak vele a jövőben, természetesen játszani szeretne már most is. Itt jön képbe az olasz Juventus és az Inter. A két itáliai gigász állítólag 13 millió eurót is áldozna Morata megszerzéséért. Egy ekkora összeg pedig már igencsak gondolkodóba ejtheti a Real vezetőségét;ráadásul a ‘La Gazetta dello Sport‘ szerint Morata is hajlana a váltásra.

Az olasz sportnapilap még azt is hozzáteszi a transzfer körülményeihez, hogyha a Real meg is válik tehetségétől, akkor egy visszavásárlási opciót mindenképpen belefoglalnának a madridiak a szerződésbe.

Nagy Ákos