Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dél-koreai válogatottal erősített a Mainz

A dpa hírügynökség beszámolója szerint Szalai Ádám korábbi csapatában folytatja a pályafutását a korábbi wolfsburgi középpályás, Ja-Cheol Koo.

Ja-Cheol Koo immár az Augsburg sikeréért küzd (Forrás: augsburger-allgemeine.de)

A 24 esztendős középpályás 2011 januárjában érkezett a VfL Wolfsburg gárdájához, azóta a „farkasoknál” harminckét Bundesliga-mérkőzésen jutott szóhoz. 2012 januárjától 2013 júniusáig aztán az Augsburg kölcsönjátékosaként további harminchat bajnokin szerepelhetett az élvonalban, most pedig a Mainzban bizonyíthat a 35-szörös dél-koreai válogatott futballista.

A középső középpályás szombati érkezését érthető módon kitörő örömmel fogadta Thomas Tuchel, Koo új klubjának vezetőedzője: „Művészi szintén űzi a futballt és a személyisége is kifejezetten illeszkedik a csapatunkhoz. Nagyon örülök, hogy sikerült megvalósítani az átigazolást, mert Ja-Cheol további lendületet adhat nekünk.” – nyilatkozott Thomas Tuchel az új játékosáról, aki 2018 nyaráig írta alá új szerződését.

Koo egyébként a Mainzban egy gárdában szerepelhet válogatottbéli csapattársával, a 13-szoros balhátvéddel, Joo-Ho Parkkal.

Szerző: Budai Levente