Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Real bombagólokkal nyert, és befogta az éllovasokat! – Videó

Carlo Ancelotti együttese remekbe szabott találatokkal még mélyebbre süllyesztette a Betist. A Real Madrid könnyedén nyert 5:0-ra Sevillában, és pontszámban beérte a vasárnap pályára lépő Barcelonát és Atlético Madridot a tabella élén. Érdekesség, hogy mind az 5 madridi találatot más játékos szerezte.

CR7 kezdte a gólgyártást a Betis ellen; Di María pazar találattal iratkozott fel a portugál mellé Sevillában

Cristiano Ronaldo 21 találatával már a 19 gólos Diego Costa előtt áll a góllövőlistán; hasonlóan fest a spanyol bajnokság állása a Real Madrid – Atlético Madrid összevetésben, CR7-ék javára. A Real a Betis elleni nagyarányú győzelmével jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte a vasárnap pályára lépő Atléticot.

Carlo Ancelotti csapata szép lassan felkúszott a korábban nagy pontelőnnyel vezető Barca – Atlético mögé/mellé…

De térjünk vissza a Betis – Real összecsapásra.

A “tök-utolsó” sevillai zöld-fehérek legutóbb hazai pályán 1:0-ra legyőzték a Realt, ám ezen a délutánon esélyük egyáltalán -, momentumok is nagyon ritkán volt a blancók ellen.

Carlo Ancelotti csapata sorrendben C. Ronaldo, Gareth Bale és Karim Benzema első félidőben szerzett találatával lényegében el is döntötte a 3 pont sorsát. Az említett trióból Benzema gólja sikeredett a legszebbre; ám a franciát a fordulást követően Ángel Di María felülmúlta körülbelül 30 méteres löketével! A végeredményt a csereként beálló Álvaro Morata állította be.

A Real Madrid nagyon könnyedén nyert az ezer sebből vérző Betis ellen; a továbbiakat pedig cikkünk elején már elmondtuk.

A találkozó góljai:

Real Betis – Real Madrid 0:5
Gólszerző:
C. Ronaldo 10., Bale 25., Benzema 45., Di María 62., Morata 90.

Pénteken játszották:
Málaga  – Valencia 0:0

Nagy Ákos