Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Immáron 1 éve kapitányuk nélkül a blancók!

Iker Casillas hogyha nem játszik a Betis ellen – márpedig minden jel szerint ismét Diego López védi majd a Real kapuját Sevillában – akkor kijelenthetjük, hogy kerek egy év telt el azóta, amióta San Iker utoljára pályára lépett kezdőként a spanyol bajnokságban.

“Vajon meddig tart még mindez” – elmélkedhet Iker Casillas (marca.com)

Iker Casillas hányadtatásai José Mourinhónál kezdődtek, majd Carlo Ancelottinál folytatódtak.

A spanyol kapus minden jel szerint ismét a kispadon ül majd a Betis elleni szombati bajnokin; és így kereken egy év telik el azóta, hogy a Real Madrid csapatkapitánya nem kezd a bajnokságban.

Vasillas utoljára 2013. január 20-án, egy Valencia elleni bajnokin volt ott a kezdősípszótól kezdve a bajnokságban. Azóta mindenki ismeri a Világ -és európa bajnok hálóőr helyzetét, mely röviden a következő:

Casillas az elmúlt év elején súlyos kézsérülést szenvedett, amely miatt csupán az elmúlt szezon utolsó mérkőzéseire épült csak fel. José Mourinho-nál a kapus sérülését követően Diego López kirobbanthatatlan lett. Miután Mourinho távozott a spanyol fővárosból, Carlo Ancelotti érkezésével sem változott lényegében semmi Casillas körül. A Real csapatkapitánya az új idényben csupán spanyol kupa -és Bajnokok Ligája találkozókon jut szóhoz, a bajnokságban Diego López az olasz trénernél szintén “érinthetetlen”.

Kíváncsian várjuk, hogy Casillas meddig bírja még 1 éves mellőzését: csapatkapitányként; szeretett klubjában…

Nagy Ákos