Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Vidi iksz Spanyolországban, nem bírt a Létavértessel a Kaposvár

A Vidi késő délután játszotta első felkészülési meccsét a horvát HNK Rijeka ellen, és izgalmas meccsen ért el döntetlent, a Kaposvár még szombaton lépett pályára a Létavértessel szemben, ott gól nélkül ért véget a találkozó.

vidi.hu

Nem is kezdődhetett volna jobban a Rijeka elleni összecsapás José Gomes együttesének. Calatayudék már a második percben megszerezték a vezetést Nikolics révén. A válogatott támadó Zsótér Donát passza után lőtt tizenhét méterről a kapuba. Fél óra kellett, mire rendezte sorait a horvát együttes, a harmincötödik percben eredményes is volt a rendezés, ugyanis Leon Benko talált be büntetőből. Mamadu volt szabálytalan. A félidő sorcserével folytatódott a Vidi részéről, ennek eredményeképp újabb gólt szerzett a piros-fehér alakulat, Kleinheisler tálalt Filipe Oliveira elé, aki nem is hibázott. Azonban nem sokáig örülhetett a Videoton, hiszen alig negyedóra múlva ismét egál volt, Paulo Vinícius menteni igyekezett, de testéről végül saját kapujába vágódott a labda. A végén Kovács István lövését védte nagy bravúrral a horvát együttes kapusa, így maradt a döntetlen.

Videoton – HNK Rijeka 2-2 (1-1)
g.: Nikolics (2.), F. Oliveira (49.) ill.: Benko (35., 11-esből), Vinícius (56., öngól)

A Kaposvár szombat délután a Létavértes ellen lépett pályára Debrecenben. Selymes Tibor együttese gól nélküli mérkőzésen van túl. A Kaposvár irányította a játékot, akiknél ezúttal ismét ott volt a csapatban André Alves, valamint a friss igazolás Safet Jahic kapus.

Alves ismét zöld-fehérben futballozott, de gólt nem tudott szerezni – dvsc.hu

Létavértes – Kaposvár 0-0

Gavalovits Sándor