Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nem tudott nyerni a Barca a Levante otthonában! – Videó

A spanyol bajnokság 20. fordulójában a Barcelona idegenben csupán 1:1-es döntetlent játszott a Levante otthonában. A katalánok korán hátrányba kerültek; egyenlíteniük sikerült, ám a találkozót megnyerniük már nem.

Lionel Messi értetlenkedhetett a pontvesztést követően (nb1.hu)

Lionel Messivel a kezdőcsapatban lépett pályára a Barca a Levante otthonában. Az argentin klasszisnak ez volt az első meccse kezdőként majd 2 hónapos sérülését követően.

Messinek láthattuk, hogy a kupában remekül ment, a Getafe játékosai tudnának erről részletesebben is mesélni… Ám a bajnokságban újfent csak kihagyott helyzetekig jutott a Barca 10-ese.

Mindez ha nem lett volna elég az egész 90 percre kivetítve, a Barca nagyon korán, már a 10. percben hátrányba került Valenciában. Ugyan az egyenlítés hamar, már a 19. minutumban megérkezett Gérard Piqué révén; ám a továbbiakban hiába borult fel annak rendje és módja szerint a pálya Messiék számára, a Barca számtalan nagy helyzetet elpuskázott, és meglepetésre csupán 1 pontot szerzett idegenben.

Tata Martino csapata mindössze 1 ponttal előzi már meg a nagy rivális Real Madridot, ráadásul az Atlético még meg is előzheti estére a Barcát, hogyha nyer a Calderónban a Sevilla ellen. Egyértelműen csalódást keltő eredmény ez a “gránátvörös-kékekre nézve”… Természetesen óriási dicséret illeti a remekül küzdő hazaiakat!

Piqué egyenlítő találata Xavi szöglete után:

Levante – Barcelona 1:1
Gólszerző:
Vyntra 10., ill. Piqué 16.

Nagy Ákos