Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ter Stegen a madridi “kiruccanásról”

Szombat este a vadonatúj Wanda Metropolitano gyepén mérkőzött meg egymással az Atletico Madrid és az FC Barcelona. A katalán sztárgárda a szezon folyamán először botlott, így már nincsen hibátlan csapat a La Ligában. Suarez nyilatkozata után íme a kapuvédő Ter Stegen gondolatai a rangadó kapcsán. 

maxresdefault

Marc-André ter Stegen nagy védésekkel tartotta meccsben az C Barcelonát a tegnap esti derbi során – “Elégedettek vagyunk a döntetlennel. Nagyon nehéz mérkőzés volt, de erőfeszítéseink végül pontszerzést eredményeztek. A meccs elején ellenfelünk irányította a játékot, azt várták, hogy hibázzunk, s egy ilyen megingásunkat gólra is váltották. Nemigen találtuk meg a védelmi vonaluk feltörésének módját, de végül sikerült. – az újságírók a Zamora-díjról is megkérdezték a német hálóőrt – A Zamora-díj? Mindig arra törekszem, hogy a liga legjobb kapusa legyek, de ehhez még többet kell edzenem, s a meccseken még szilárdabban kell a munkámat végeznem.”

Az FC Barcelona nyolc meccsen eddig három gólt kapott, őket követi a Sevilla négy, az Atletico Madrid pedig öt találattal. A hétvégén még nem játszott mérkőzést az újonc Leganes, mely eddig szintén stabilan védekezik, s mindössze három gólt kapott. Ez a statisztika ma még változhat.