Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holtby egyre közelebb a Schalkéhoz

Egy hónappal ez előtt már napvilágot látott az a hír, mely szerint Lewis Holtby visszatérhet a Bundesligába, az ügy egyre konkrétabbá válik.

A Tottenham együttesében nem tudott igazán meghatározó szerepet kiharcolni magának a német légiós, aki így ismét a Bundesligában rúghatja bőrt. Holtby idén egyébként mindössz 12 Premier Leagua találkozón kapott lehetőséget, egy mérkőzést sem játszott végig.

Lewis Holtby ismét királykék dresszba bújhat – forzaitalianfootball.com

“Lewis mindenképpen játszani akar, ezért összeülünk és intenzíven keressük a megoldásokat. A Schalke egy érdekes lehetőség.” – mondta Holtby ügynöke, Marcus Noak a ‘Bild’-nek.

A ‘Bild’ egyébként már arról cikkezett, hogy az FC Schalke 04 már a fiatal Julian Draxler távozására készül fel azzal, hogy a nyáron érkezik Leverkusenből Sidney Sam, valamint Holtby is visszatérhet. “Mindenekelőtt reménykedünk abban, hogy Julian marad, de vannak dolgok, amikre nem lehetünk befolyással.” – utalt Horst Held, a királykékek sportigazgatója a Draxler szerződésében található 45 millió eurós kivásárlási árra.

A már említett német lapot olvasók voksai szerint tudná pótolni a Schalke Draxlert, tegyük hozzá, hogy egy Sam, Holtby, Boateng, Meyer négyes nem cseng rosszul.

Kostyál Balázs