Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Verona: „Legyőzzük a Napolit!”

Egy kivételével minden hazai találkozóját megnyerte az újonc Hellas Verona, Andrea Mandorlini pedig hisz benne, hogy a Napolit is el tudják kapni.

Forrás: hellasverona.it

Vasárnap délután Veronába látogat Rafa Benítez csapata, a délelőtti sajtótájékoztatón a hazaiak vezetőedzője elmondta, bár egy nagyon erős, bajnokesélyes gárdát fogadnak, minden esélyük megvan a győzelemre. Jogos is az önbizalom, hiszen az újonc a Serie A ötödik helyén áll, saját otthonában pedig csak a városi rivális Chievo ellen bukott.

„A Bajnokok Ligájában megverték az Arsenalt és a Borussia Dortmundot is, nekünk mégis az a célunk, hogy megszerezzük a három pontot. Rafa Benítez egy legenda, aki nagyon veszélyes támadófocit honosított meg a Napolinál” – taglalta Mandorlini délutáni ellenfelük erényeit.

„Jó formában vagyunk, utolsó hazai meccsünkön 4-1-re vertük a Laziót, ami plusz önbizalmat ad, de természetesen a mai találkozó teljesen más lesz. Mindent megteszünk a győzelemért, a hozzáállásunkra biztosan nem lesz panasz” – zárta verónaiak vezetőedzője mondandóját.

Piller Krisztián