Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Hárman hosszabbítottak, két játékos érkezett, Hrepkára várnak

Szombathelyen ma három futballista is meghosszabbította szerződését, míg két futballista aláírt. Hrepka Ádám válaszára várnak.

A Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy három játékosa – Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán – meghosszabbította 2015 végén lejáró szerződését, így a három futballista 2016. december 31-ig kötelezte el magát.

Aláírta kontraktusát Dvorschák Gábor és Gyűrű László is. „Péntek délelőtt a Haladás két új játékosa, a belső védő Dvorschák Gábor és a kapus Gyűrű László is aláírta az új szerződését. Előbbi 2015. június 30-ig, utóbbi pedig egy plusz egy évre igazolt Szombathelyre. Rajtuk kívül egy-egy esztendővel, azaz 2016. december 31-ig meghosszabbította a kontraktusát Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán.” – olvasható a klub honlapján.

„Tavaly év végén megsérült Mursits Roland, és mivel nyáron elment Gőcze Gergő, mindenképpen szükségünk volt egy második számú kapusra. A döntést egyértelműen Jakab Csaba kapusedzőre bíztuk. Szerencsére elég hamar megtaláltuk Gyűrű Lacit, akit örömmel fogadtunk. Fiatal, győri nevelésű játékos, aki megfordult Sopronban és Szlovákiában is. A másik sarkalatos pont a belső védő posztja volt, mivel korábban csak Guzmics, Fehér és Devecseri állt rendelkezésünkre, ráadásul közülük Ricsi jövője még mindig nem dőlt el, nyáron le is jár a szerződése. Remélem, hogy Dvorschák személyében rátaláltunk a megfelelő megoldásra. Kivittük őt a törökországi edzőtáborba, ahol emberileg és szakmailag is meggyőzött minket.” – fogalmazott Artner Tamás a Haladás hivatalos honlapján.

Hrepka Ádám válaszára várnak Szombathelyen – delmagyar.hu

Hrepka Ádámnak ajánlatot tett a klub, most a csatár válaszára várnak Szombathelyen. „Nagy öröm, hogy ilyen szép számmal vagyunk az asztalnál. Lehetnénk még többen is, és bízom benne, hogy hamarosan tarthatunk még egy sajtótájékoztatót, hiszen folyamatosan tárgyalunk a futballistákkal. Mindenképp azon leszünk, hogy együtt tartsuk a csapatot. Ezen kívül próbálunk igazolni új játékost is, Hrepka Ádám képben van, a menedzsere azt mondta, a hét végéig eldöntik, milyen választ adnak. Bízom benne, hogy hétfőn ezzel kapcsolatban is pozitív bejelentést fogunk tudni tenni.” – beszélt a támadóról Illés Béla a klub mai sajtótájékoztatóján.

Gavalovits Sándor