Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: A Milan csapatkapitánya érkezhet!

A jelek szerint az elkövetkezendő hosszú-hosszú hónapok már nem a Manchester United eredményeiről, hanem jövőbeni átigazolási terveitől lesznek hangosak. A Premier League címvédője a nyáron nagy játékosállomány változás elé néz, hogy feledtetni tudják szurkolóikkal az idei, már garantáltan kínos idényt.

www.football-ratings.blogspot.com

A hírek szerint az angol bajnokság hetedik helyén álló manchesteriek kiemelt figyelemmel követik Riccardo Montolivo teljesítményét. Igaz, sok jót tőle sem láthatnak, lévén az idei év a sztárcsapatok bukdácsolásáról szól, nem csak a Premier League-ben, de a Serie A-ban is. Montolivo munkaadója, az AC Milan még a „Vörös Ördögöknél” is gyászosabb szezont produkál, így nem lenne meglepő, ha az olasz válogatott középpályás a jelenlegi szerény körülményeknél kicsit többre vágyna.

Állítólag David Moyes személyes kívánsága lenne Montolivo megvásárlása, akiért a United pénzt, és a sok pletykában, cserealapként felbukkanó Luis Nanit adnák, a milánóiaknak. Kíváncsian bárjuk, hogy a „Rossonerik” élére a közelmúltban kinevezett Clarence Seedorf mennyire ragaszkodik csapatkapitányához a következő idénytől, amely szintén a megújulást kell, hogy jelentse az ő életükben is, nem csak a MU-éban.

Balogh József