Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Nani a Serie A-ba szerződhet!

Bár a télen még elodázták az Old Traffordon a játékoskeret komoly változtatásait, a nyártól akár meglepő eladásokra, és vásárlásokra is lehet számítani, a Manchester Uniteddel kapcsolatban.

www.atomicsoda.com

A Manchester United idei gyenge szerepléséről már számtalan okfejtés született, és nem kevés olyan írással is találkozni, ahol már azokat a játékosokat veszik lajstromba, akik (szinte) biztosan távoznak az „Álmok Színházából”.

Ezek a bizonyos lajstromok általában 8-10 nevet tartalmaznak, és nem kevés átfedés van közöttük. Szinte minden listán ott van a portugál Nani neve is. Pedig a technikás szélső tudása semmit sem romlott, mióta véget ért a Ferguson-éra, csupán annyi, hogy korábban sem érezte már magát jól a ManUtd-ben, hát még mióta nem igazán fér bele David Moyes taktikai elképzeléseibe.

A hírek szerint a motiválatlannak, kedvetlennek tűnő Naniért már több olasz klub is bejelentkezett. Cristiano Ronaldo egyik kedvenc játszópajtásával kapcsolatban korábban az Internazionale neve vetődött fel, míg a minap a Juventus komoly érdeklődéséről lehet hallani, olvasni. Állítólag a torinói együttes akár még a Világbajnokság előtt szívesen megegyezne mind a Uniteddel, mind a játékossal, hogy a felkészülést már náluk kezdhesse meg, így segítve mihamarabbi beilleszkedését.

Jelentések szerint Nani akár már 10-12 millió euróért is klubot válthat, ami erősíti azt a nézetet, miszerint az angolok is inkább szabadulnának már tőle, így felszabadítva nem kis bértömeget.

Balogh József