Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: „Ibrahimovic egy különleges játékos”

Illusztris vendége volt tegnap este, a francia bajnokság 25. fordulójának nyitómérkőzésén. A párizsi Parc des Princes-ben rendezett Paris Saint-Germain – Valenciennes meccset a helyszínen tekintette meg a korábbi aranylabdás világbajnok, Ronaldo.

www.goal.com

Sőt, a brazil világsztárt az a megtiszteltetés érte, hogy elvégezhette a kezdőrúgást! Bár, ha úgy vesszük, inkább fordítva van a tiszteletadási sorrend, lévén a PSG színeiben is hatalmas sztárok lépnek pályára hétről, hétre, de azért Ronaldo valóban egy más kávéház.

A már napra pontosan három éve visszavonult brazil, aki az idei nyári Világbajnokság egyik nagykövete, abszolút elismerően nyilatkozott az Európa trónjára is vágyó párizsiakról, közülük is kiemelve a svéd csillagot, Zlatan Ibrahimovic-ot:
„Ő egy rendkívüli játékos, rengeteg jó tulajdonsággal. Volt lehetőségem, hogy játszhassak ellene. Úgy érzem, hogy jó móka nézni a játékát. Nagyon remélem, hogy a csapatuk elér valamit a Bajnokok Ligája mostani szezonjában.” – kedveskedett Ronaldo, alkalmi vendéglátójának.

A két legendás támadó karrierjében egyébként három közös klub is van, ahol egyaránt ontották a gólokat (Barcelona, Internazionale, AC Milan), igaz átfedés nélkül, lévén Ibra öt esztendővel fiatalabb a „Fenoménnál”.

Balogh József